Kan ik de hele dag inchecken ?

14 mrt 2017  |  

Wanneer je een kamer bij ons hebt gereserveerd sturen wij je een bevestigingsmail . Daarin staat oa welke kamer je hebt gereserveerd , onze in en uitchecktijden , en een routebeschrijving van het incheck en parkeeradres ( dat is nl aan de achterzijde van het huis ! ) We begrijpen dat er veel info op je afkomt maar toch is het belangrijk om deze mail zorgvuldig door te lezen ! Dit om misverstanden te voorkomen . Zoals zoveel kleine hotels hebben ook wij geen 24/7 receptie . Inchecken kan bij De Gouverneur vanaf 16.00 uur . Tussen 11.00 en 16.00 zijn wij gesloten . Die tijd hebben wij nodig om de kamers schoon te maken , de administratie te doen , de boodschappen te doen etc etc . We snappen dat je soms eerder in Assen wilt zijn en er is een goed alternatief om voordelig te parkeren . Tegenover De Gouverneur is een grote parkeergarage , De Nieuwe Kolk Weiersstraat 1 , waar je voor een voordelig tarief  van max €6,- per dag  je auto kunt parkeren . Ben je van plan om naar het Drents museum te gaan ? Dat is op loopafstand van de parkeergarage en mocht je met de trein reizen dan heeft het Drents museum kluisjes waar je je koffer in kunt zetten . Vanaf 16.00 ben je natuurlijk van harte welkom in De Gouverneur ! Alvast een goede reis en tot ziens in De Gouverneur !

Russisch realisme , nog t/m 2 april !

10 jan 2017  |  

De schilderijen van de Peredvizhniki behoren tot de lievelingen van het Russische publiek . Dankzij de samenwerking met het Staats Russisch Museum kan het Drents Museum het Nederlandse publiek laten kennismaken met deze 19e eeuwse kunstenaarsgroep , waartoe grote schilders als Ilya Repin en Valentin Serov behoren. Een tentoonstelling die zeer de moeite waard is om te bezichtigen !

December bij De Gouverneur !

11 dec 2016  |  

Het is warm en gezellig bij De Gouverneur in December . De ontbijtkamer is in kerstsfeer gebracht en de haard verspreidt een aangename warmte . Voor iedere gast in december is er een kleine attentie . Assen is versierd met lichtjes en er zijn voldoende gezellige kerstaktiviteiten . Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december is er een leuke kerstmarkt op het koopmansplein waar wij kleine kerstattenties uitdelen !
20161211_095052

20161211_121235

facebook_1481449102697