Slapen bij De Gouverneur en de Schaapherder .

Bij dit 5-daagse arrangement combineert u cultuur en natuur . Bovendien overnacht u in twee monumentale panden in een totaal andere omgeving , namelijk : de binnenstad van Assen en de dorpskern van Peest . U verblijft eerst twee nachten in De Gouverneur in Assen . U verkent Assen en brengt een bezoek aan het Drents museum .

Vervolgens wandelt u in een rustig tempo naar B & B Het Schepershoes terwijl uw bagage wordt vervoerd . U passert onderweg het Arboretum in Assen , het romantische Zeijerwiek , de dorpskern van Zeijen met rietgedekte boerderijen , een hunebed en de prehistorische grafheuvels in het Noordsche veld .

Vanuit Het Schepershoes , waar u ook twee nachten verblijft , kunt u dagwandelingen en/of fietstochten maken . Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Gevangenismuseum in Veenhuizen of museum De Buitenplaats in Eelde .

Op uw laatste dag reist u met het openbaar vervoer terug naar Assen . U kunt uw bagage laten staan totdat u huiswaarts keert . Zowel in Assen , als in de omgeving van Peest , zijn op loop-of fietsafstand voldoende gelegenheden om te lunchen of te dineren . Wij adviseren u graag !

Prijs van dit arrangement voor twee personen in één kamer :
€ 398,- 

Dit is inclusief :

– 4 overnachtingen met uitgebreid ontbijt

– een fles wijn bij aankomst in De Gouverneur

– gratis entreekaarten voor het  Drents museum van De Gouverneur

– bagagevervoer Assen naar Peest , of andersom .

– gebruik fietsen van B & B Het schepershoes

– twee maal een  lunchpakket bij B & B Het Schepershoes

– wandel en fietsroutes

– 5 dagen gratis parkeren in het centrum van Assen

–  toeristenbelasting en BTW

Natuurlijk kunt u het arrangement ook starten in Peest en daarna naar Assen !

www.hetschepershoes.nl

www.gouverneurassen.nl

Prijs

398 / Eenmaal / Per Kamer